TeamPlanner Update Mei 2022


Dagplanning met uurdetail
Naast een standaard aantal uren per medewerker of onderaannemer kan u nu in TeamPlanner werken met uurdetails. Per werf per medewerker kunnen 3 verschillende tijdsblokken worden aangeduid wanneer er gewerkt moet worden. Ook wordt rekening gehouden met tijsblokken die over middernacht gaan.
Automatisch wordt de som gemaakt om de totalen van gewerkte uren te berekenen.

Materiaal opties
Niet alleen de zware materialen (bvb rupskraan) kunnen worden geregistreerd maar ook het aantal opties of opzetstukken bvb. breekhamer/grote graafbak/... Deze kunnen in de planning dan ook mee aangeduid worden zodat het duidelijk is welke onderdelen op welke werf aanwezig zijn.

Uurdetail planningen

Materiaal maandplanning
Wij hadden reeds een planning op voorhand voor ploegen en nu ook voor materiaal met/zonder opties. Plan alles op voorhand in en kijk of je genoeg materiaal hebt en er nergens dubbele boekingen in zitten, niet alleen voor personeel maar dus ook voor materiaal mogelijk!

Transportplanningen printen
Plan al uw transporten in en print/email deze planning eventueel door naar de transporteur. Grote voordeel? Medewerkers op de werf zien perfect welke lading wanneer toekomt en wat er precies wordt gebracht. Dus weer wat minder telefoons maken, maar een duidelijk overzicht op transporten.

Materiaal maandplanning

Reeds overtuigd?

Maak zelf een afspraak met ons voor een vrijblijvend gesprek of een demo ter plaatse!